Грижа за очите при деца и възрастни

Friends Optics е оптичен център от ново поколение, който обединява в едно високо качество, лоялност към клиента и реални цени. Намира се в град София.

По създаването и развитието му работи екип от професионалисти в областта на оптиката. Те влагат познанията си и натрупания през години опит,

за да създадат една перфектно работеща услуга, от която почти всеки един от нас се нуждае.

За да бъде оптичният център това, което е днес, са вложени много усилия и силно желание за успех.

Работи се с модерни технологии, за да могат предлаганите продукти да отговарят и на най-високите изисквания на клиентите.

Позволете ни и ни се доверете да се погрижим за вашите очи.

В оптичен център „Friends Optics“ вие не просто купувате чифт очила или друг продукт, вие получавате индивидуално обслужване и консултация. Това е нужно, за да направите правилния избор, особено когато става въпрос за здраваето и доброто състояние на вашите очи. Чувствайте се свободни да зададете въпросите си и да изкажете очакванията, притесненията и желанията си. Независимо дали избирате диоптрични очила, стъкла, рамки, слънчеви очила, контактни лещи или друг продукт, или услуга, е важно това да бъде направено внимателно и да бъдат съобразени вашите индивидуални нужди, специфики и изисквания. Тук клиентът е от първостепенно значение!

Във „Friends Optics“ ще откриете огромно разнообразие от диоптрични стъкла и рамки на доказани производители, контактни лещи, слънчеви очила и други висококачествени продукти. Освен това можете да се възползвате от компютърна диагностика, корекция на зрението и консултация за различните решения.

При поръчка на очила, диптърът ви може да бъде определен напълно безплатно. Поддръжката и консумативите за вашите нови очила също са безплатни!

Оптика София

Friends Optics

Последвайте ни в социалните мрежи

Услуги

Позволете ни и ни се доверете да се погрижим за вашите очи.

- Компютъра диагностикса и корекциа на зрението
- Безплатно определяне на диоптъра при поръчка на очила
- Low Vision консултация и корекция
- Увеличителни средства, телескопични и филтърни очила
- Богато портфолио с диоптрични стъкла и рамки на водещи производители
- Дигитални стъкла
- Слънчеви очила
- Контактни лещи и аксесоари
- Безплатна поддръжка и консумативи за очила
- Очила на изплащане без оскъпяване! 0% лихва!
- Консултация за корекция на пресбиопия и избор на прогресиви стъкла

Кои сме Ние

Екипът на оптика „Приятели“ е съставен от оптици и оптометристи, които са изминали целия си професионален опит в областта на очната оптика. Ето и кратко представяне на хората, които ще Ви посрещнат в нашия оптичен център:

Виж повече
Оптика София

Емил Куцаров

Емо учи в „Образцов техникум по фина механика и оптика“ от 1992 и го завършва през 1997г. Следва специалност „Екология“ в НБУ. След отбиване на военната си служба...

Виж повече...
Оптика София

Христо Благоев

Завършва средно образование в „Образцов техникум по фина механика и оптика“ през 1995г., а през 2000г. и инженерното си образование в Технически Университет – София.

Виж повече...
Оптика София

Яна Куцарова

Яна учи в „Образцов техникум по фина механика и оптика“ от 1991 до 1996г. Веднага след това започва работа в офиса на дистрибуторa за България на стъклата “Essilor”.

Виж повече...
Ако имате въпроси +359 888 642 999 / +359 886 642 752